Hallavan kirjoittajasta

Tervehdys lukijani.

Kiva kun tulit käymään.

Olen Helena, tällä hetkellä Wienissä asusteleva vaatteiden himokeräilijä ja koruhamsteri. Ammatiltani olen sisällöntuottaja ja kääntäjä, ja kirjoitan toisaalla myös esimerkiksi luovuusaiheista blogia. Lisäksi minulla on printtejä ja piirustuksia myyvä nettikauppa.

Olen kiinnostunut hyvinvoinnista, terveydestä ja kauneudesta – Siis siitä, mitä sinä voisit tehdä, jotta tuntisit olosi paremmaksi niin henkisesti kuin fyysisesti kehossasi.  Tykkään myös joogata ja olen kamppailulajien jojoilijaharrastaja: Erityisesti japanilaiset ja kiinalaiset vanhat taistelutekniikat ovat sydäntäni lähellä.

Kipinä Hallava -blogin kirjoittamiseen syntyi kyllästymisestäni bloggaamisen ylikaupallistumiseen ja netissä velloviin epärehellisiin kauneudenhoitotuotteiden mainoksiin. Minulle on tärkeää, että edustamani tuotteet ovat oikeasti suosikkejani. Arvosteluja ei voi ostaa rahalla. Lisäksi rohkaisen lukijoitani hankkimaan vähemmän ja parempaa: Voimme kaikki oppia pois kulutushysteriasta.

Kaikkein tärkeintä bloggaamisessa ovat lukijat. Miten voin inspiroida teitä tyyliasioissa? Entä voinko ottaa selvää erilaisista muoti-ilmiöistä, ja kertoa kiinnostavia kauneusuutisia eteenpäin?

Täältä saat tulevina kuukausina lukea niin pidempiä, perusteellisia tyyliartikkeleita ja henkilökuvia, kuin myös lyhyempiä kauneusvinkkejä ja tuotearvosteluja. Jos sinulla on hauska juttuidea tai kysymys, ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

hlna