Tämän kevään korvakorumuotia, pari korealaista ostosta, sekä esimakua Neon Demon -arvostelusta

Palataanpa jälleen tämän blogin ydinaiheeseen, eli tyyli- ja kauneusasioihin. Aattelin nimittäin laittaa tästä lähtien nuo terveysasiat ja muut ihan omaan blogiinsa.

Jouduin tällä viikolla Facebookissa mainospommituksen kohteeksi ja löysin yllättäen sitä kautta söpöjä korealaisia korviksia netistä. Yleensä skippaan Facebookissa mainokset niitä pahemmin katsomatta, koska koen että siellä hengailu on omaa aikaani – ei siis esim. muodista kirjoittamiseen liittyvää “työtä.” Mutta näissä oli nyt “se juttu”, eli jotain vähän erilaista. Lisäksi tuotteissa oli  lähes 40% alennusta, joten hankin tuommoiset yksisarvinen- ja astronauttikorvikset. Pitää vaan jaksaa olla nyt kärsivällinen paketin suhteen kun se lähetetään Aasiasta. Voi mennä kuukausikin, että se tulee perille.

korean1

Astronautit ja yksisarviset. Hintaa noin 2 euroa pari, siis häh? P.S. Kun nää sitten joku päivä saapuu niin otan kuvia laadusta.

Kokosin alle myös pari kuvakollaasia tämän kevään korvismuodista. Täältä löytyy myös mun asuste- ja koruseinä Pinterestissä. Sinne tulee pinnailtua uusia ideoita lähes päivittäin. Lisäksi kokoan ahkerasti erilaisia muoti- ja tyylikuvia, löydät ne kaikki tästä linkistä.

strassiasenollapitää
Strassia sen olla pitää.
pienetjasuuret
Pienet ja suuret yhdessä.
Fendrirengastaa
Fendi rengastaa sinutkin. Huomaattehan myös kaulassa tämän kevään muotiin kuuluvan vanteen.

Alla vielä kuvia esimerkiksi Michael Korsin ja Marnin sekä muutaman muun brändin tämän kevään korvakoruista.

Ylärivissä: Marni. Alarivissä: Michael Kors.

alcozeralcozer3alcozerjajalcozerjjthefrogprinceKaikki ylläolevat: Alcozer & J.

Ylläolevat: Bijoux de Famille. Tunnistatko kaikki viisi henkilöä? Nää on päheet, mutta merkki ei ole halvimmasta päästä. Näistä koruista saa pulittaa lähes 270 dollaria. Jos oisin rikas niin nuo Fridat lähtis ostoskoriin heti.

Tässä ehkä tyylikkäimmät. Rebecca ja upea Skagen.

Nyt alkaa lauantai-ilta olla siinä vaiheessa, että kaadan itselleni lasin hyvää punaviiniä, laitan kynttilät palamaan ja jotain kivaa musiikkia soimaan. Lisäksi uuden kirjoituksen idea muhii: Oletteko te katsoneet Nicolas Winding Refnin muotimaailmaan sijoittuvan elokuvan Neon Demon? Tekisi mieli verestää elokuvatutkimuksen opiskelumuistoja. Kyseinen ohjaaja on muutenkin yksi suosikkejani. Esimerkiksi Valhalla Rising ja Drive ovat pysäyttäviä, kauniita elokuvia.

 

One Comment Add yours

  1. Helen says:

    Aikamoisen pinkki poskipuna tuossa yhdessä kuvassa!
    Korvakorut on vähintäänkin erikoisia 🙂 Marnin ja Rebeccan korviksia voisin itse mallata.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s