Hyvinvointia sisältä päin: Aloitin kehon puhdistuskuurin.

Tällä kertaa vähän henkilökohtaisempaa postausta. Aloitin nimittäin tänään oikein kunnon puhdistuskuurin. Olen lihonut viimeisen kahden vuoden aikana huimat 7 kiloa ja suunta on ollut edelleen nousujohteinen. Kun vielä liikunta putosi kuvioista Wieniin muuton jälkeen, olen alkanut voida todella huonosti.

Päätä särkee. Turvottaa. Ja mikä pahinta, hengästyn pienimmästäkin liikkumisesta. Huomasin sen tuossa taannoin kun luukutin täysillä Christine and the Queensin Doesn’t Matteria (vitsi mikä biisi). Ja viikonloppuna Haus des Meeresin portaita noustessa jalkoihin hiipi outo väsymys. Aloin jo miettiä, onko mulla joku ihme sairaus.

Mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin tuskinpa mikään vaarallinen sairaus on se ensimmäinen selitys tähän oloon. Ehei. Kyllä se on jouluruoat, persiillään istuminen, cocktailien ryystäminen ja liikunnan lopettaminen, jotka on tän mitä luultavimmin aiheuttaneet. Mä oon ihan tukossa ja se ahdistaa.

Eli nyt riitti. Hain kaupasta ainekset kunnon vihresmoothieen. Aamupalaksi oli siis tarjolla oikea vitamiini- ja kuitupommi, ja lounaaksi eilen illalla tehtyä linssimuhennosta. Lisäksi ensi viikolla alkaa taas jooga- ja salitreenit. Saapa nähdä miten käy, kuolen varmaan jo alkulämmittelyssä.

P.S. Puhdistuskuuri saisi kyllä olla vasta alkua. Kuten me kaikki tiedetään niin painonhallinta on elämän mittainen juttu eikä mikään kahden viikon rysäys. Pienillä valinnoilla siis vaan eteenpäin, joka päivä. Ja isot tsempit myös kaikille teille muille, jotka kamppailette painon kanssa.

my post (26)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s