Vuoden 2019 kiinnostavimmat asusteet ja korut – Top 10

Tunnustaudun koruhamsteriksi. Rakastan – siis oikeesti rakastan – värikkäitä korvakoruja, heliseviä kaulakoruja ja kiliseviä rannerenkaita. Teen itsekin aika paljon koruja ja olen kerännyt niihin matskuja vuosien varella yhden vaatekaapillisen verran. Auts lompakko. Toisaalta korujen tekeminen on rentouttavaa hommaa ja materiaaleiksi käyvät äärimmäisen hyvin myös kierrätetyt vaatteet tai vanhat, rikkoutuneet asusteet. Juhliin ja erityistilaisuuksiin saatan tehdä varta vasten asuun sopivan korvis- ja kaulakorusetin.

(Muutamia aarteitani. Etenkin nuo punaiset hapsukorvikset ovat jatkuvasti käytössä.)

Mutta mitä muotigurut sanovat tämän kevään ja vuoden 2019 koruista ja asusteista? Mikä nyt on uusinta uutta? Otin vähän selvää. Lisäsin tekstiin myös joitakin linkkejä, joiden kautta näitä tuotteita löytää – Joko ihan pikkubudjetilla tai superlaadukkaasti.

1. Elegantit vyölaukut tulevat

Monille meistä sana “vyölaukku” aiheuttaa välittömän yökötysreaktion ja synnyttää mielleyhtymän karmeaan neonväriseen ysärilaukkuun. Niin minullekin, enkä varmaankaan tule tätä trendiä seuraamaan. Sitäpaitsi vyölaukku korostaa sitä monille suomalaisille ongelmallisinta kehon osaa.

Mutta pakko silti sanoa, että nää uudenlaiset, tyylikkäät ja hillityt vyölaukut on aika makeita. Vai mitä sanot Fendin ja Chanelin “fanny packista?”

fendifannychanelfanny

2. Jättimäiset aurinkolasit ovat taas IN

Bye bye pikkurillit. Jättiarskat tulevat taas. Staratyylillä mennään esimerkiksi seuraavissa kuvissa. Lisäksi kissamaiset aurinkolasit ovat nyt se juttu.

Saat todellakin olla tänä vuonna rohkea aurinkolaseja valitessasi. Tarjolla on vaaleanpunaista, soikeaa, geometrista ja hurjan suuria neliölaseja. Anna palaa!

3. Hapsut ja sulat pysyvät edelleen muodissa

Hapsuja ja sulkia nähdään vuoden 2019 keväällä ja kesällä korujen ja asusteiden lisäksi jopa kengissä ja laukuissa. Nämähän ovatkin jo olleet muodissa jonkun aikaa.

Olen tykästynyt tähän trendiin vaikken hirveästi sinänsä osta mitään pelkästään muodin takia. Mutta kyllä multa löytyy nyt hapsukorviksia varmaan toistakymmentä paria… Ja meinaan kyllä käyttää niitä niin kauan kuin itseä huvittaa. Alla Dries Van Notenin sulkakorkkarit.

driesvannotenkenkä

Korviskimara.

4. Kimalletta ja huntuja

Asusteet saa tänä vuonna vetää vähän överiksi. Ota vaikutteita esimerkiksi englantilaiseen hääpukeutumiseen kuuluvista huntuhatuista. Tyylissä saa muutenkin pröystäillä ja irrotella. Eikä kaiken tarvitse sopia täydellisesti yhteen.

5. Jättimäiset laukut ja minilaukut

Laukkujen saralla kaksi vastakohtaa ovat nyt ylitse muiden. Jättikassit ja pikkuruiset minilaukut rinta rinnan. Alla hieman kuvia kokoskaalasta.

6. Rengasmaiset kaulakorut

Tää on niin mun juttu! Löysinkin jo monenlaisia tähän tyyliin sopivia kaulakoruja sopuhintaan netistä. En tiedä mikä tällaisen vanteen nimi oikein olisi suomeksi, tietääks joku? Kaularengas kuulostaa jotenkin kornilta.

Tällainen sopisi ihanasti vaikkapa silkkipaidan kaveriksi. Katseenvangitsija varmasti minne vain: Töihin, illalliselle, treffeille, baariin.

Superedulliset muotikorut.

7. Korupaljos ja kerrokset

Mikä ihana tribuutti Coco Chanelille. Tänä vuonna koruja saa olla paljon, ja niitä saa olla kerroksittain. Yhdistele helmiä ja kolikkokoruja toisiinsa. Lisäksi saa olla sekä paksuja että ohuita ketjuja keskenään. Montako korua saat kaulaasi mahtumaan näyttämättä joulukuuselta? 🙂

spring_summer_2019_jewelry_accessories_trends_stacked_layered_necklaces

8. Mix and Match

Yksi vuoden 2019 kuumimmista asustejutuista on ehdottomasti “mix & match.” Tämä näkyy esimerkiksi korvakoruissa, joista toisen tulisi olla suuri ja näyttävä, ja toisen pieni. Mikäli ihan näin isoa eroa ei koruihinsa halua, voi hankkia vaikkapa alla olevan aurinko ja kuu -setin.

aaaaaaaaa
Nämä ja paljon muuta löytyy täältä.

9. Hurjat platformit ja veistokselliset korot

Veistokselliset korot ovat minusta kivoja. Mutta esim. lenkkariplatformit. Hyi kamala. Käyttäisitkö sinä niitä? Mihin asuun yhdistäisit ne?

Mutta hei, jos Vogue niin sanoo niin muotiahan ne ovat.

10. Värikkäät ja ylelliset silkkihuivit

Tyylikästä! Värikkäitä ja ylellisiä silkkihuiveja voi yhdistellä helposti monenmoisiin asuihin. Ne ovat hienoja ihan tavallisen kauluspaidan tai yksinkertaisen mekon kanssa. Lisäksi ne korostavat kauniisti kasvoja ja tuovat asuusi ja ilmeeseesi ryhtiä. Heleällä värillä piristät helposti muuten hillittyä tyyliä ja tuot vaihtelua myös työpukeutumiseen.

Koko eliniän kestävään, ihanaan silkkihuiviin saat upotettua aikamoisen summan. Toisaalta laadukkaita tuotteita löytää hyvinkin edullisesti, jos vain jaksaa odottaa postitusta kauempaa.

11. Bonusvinkki: Bohoprintit

Asusteissa näkyy tällä hetkellä aika paljon bohoprinttejä ja kuvioita. Monenlaiset värikkäät etnotyylit ja printit näyttävät hyviltä esimerkiksi lompakon tai meikkilaukun kuvioinnissa.

Veikeät ja ylelliset printtilompakot löydät täältä.

Ylipäätään kevään 2019 muoti pirskahtelee nyt iloa ja kokeilunhaluista leikkimieltä. Mikä on sinun suosikkiasusteesi juuri nyt? Kerro kommenteissa, olisi kiva kuulla sinusta.

ahawell

AHAlife Jewelry – Ylellisimmät tuotteet Sinulle, joka arvostat laatua.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s