Hehkublogi on nyt Hallava: Suunnanmuutos ja uusi nimi.

Vierailin joulukuussa taas pitkästä aikaa Suomessa. Matkan parasta antia oli ihana miniloma Saariselällä: Huskyt, revontulet ja paksut lumikinokset veivät mukanaan koko sydämeni. Myös Turku osoittautui upeaksi talvikaupungiksi. Mutta ihan kaikki ei kuitenkaan mennyt nappiin.

Nimittäin jo lentokentältä Helsinkiin ajettuani se jysähti. Hehku. Tuo uusi kauppaketju, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Tuli näemmä tehtyä taustatyö aika puolivillaisesti kun valitsin tälle blogille nimeä! Ja siksipä se menee nyt vaihtoon. Tänään siis blogin uudet ristiäiset.

Lisäksi olen vuoden vaihteessa miettinyt paljon omia kulutustottumuksiani. Toki kun tässä on muoti- ja kauneusblogi kyseessä niin tulen jatkossakin puhumaan täällä hyviksi havaitsemistani tuotteista. Mutta jatkossa blogiteksteihin ja artikkeleihin tulee varmaan vähän enemmän tutkimuksellista otetta. Minusta on mukava selvittää kauneus- ja terveysasioita vähän pintaa syvemmältä, ja jakaa sitä tietoa eteenpäin. Toisaalta tulossa on myös niitä lupailtuja kestohuulipunatestejä (oon löytäny ihan huippuja tuotteita) ja sitten vähän asiaa vuoden 2019 kuumimmista asusteista.

Tervetuloa siis lukemaan uudistunutta ja entistäkin parempaa blogia!

(Edelleenkin) hehkuvin talviterkuin,

Helena

P.S. Meidän domain on edelleen sama, on tullut maksettua se jo vuodeksi eteenpäin. Ehkä sitten muuttuu vuodelle 2020.

larm-rmah-207931-unsplash

ahawell

AHAlife – Wellness. 

Etsitkö laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvoinnin alkemiaa? AHAlifen laatutuotteet ovat moninkertaisesti markettituotteita parempia ihollesi, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä ja lisäaineita.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s