Epoch Glacial Mud Mask –testi

anna-sastre-3401-unsplashLupasin teille uuden Epoch Mud Mask -testin kunhan iho olisi huonommassa kunnossa, koska viimeksi sille ei oikein ollut tarvetta. Mutta tänä aamuna peilistä katsoi karmea ilmestys: Ihoa kiristi ja silti se oli rasvainen, huulet olivat aivan kuivat ja ihohuokoset taas suuret, kuten kuvasta näkyy. Lisäksi silmien alla komeilivat tummat, syvät juonteet. Ai miten niin ollut vähän kiirettä enkä ole jaksanut kiinnittää huomiota ihonhoitoon? En edes muista pesinkö kasvoja eilen illalla lainkaan.

Väsymys paistaa naamasta vaikka nukuin yli kahdeksan tuntia. Näinpä se stressi vaan vaikuttaa kehon toimintaan. Mutta hei nyt lopetan höpöttämisen ja laitan testituloksia näkyville.

Aloitin ihonhoidon Nu Skinin Creamy Cleansin Lotionilla, josta on tullut ihan mun lemppari – Viime arvostelussahan en kauheasti tykännyt siitä. Seuraavaksi kuorin ihon Kiehl’sin superlaadukkaalla mikrokuorinnalla, joka on ollut mulla käytössä jo vuosia. Kolmas askel oli sitten vihdoin tämä Epoch Glacial Marine Mud. Erityisesti otsan ja leuan rasvainen iho kaipasi tätä nyt ihan tosissaan.

Mutanaamion jälkeen vuorossa oli perusvoiteen taputtelu poskille. T-alueelle käytin tätä mun suosikkia Clear Action Night Treatment –voidetta, vaikka aamu olikin. Olen käyttänyt sitä ihan päivälläkin nyt kun en ole vielä ehtinyt tilata saman sarjan päivävoidetta. Lisäksi silmien alle levitin Lancasterin Skin Therapy Anti-Ageing Oxygen Eye Care –voidetta. (Huomaatte varmaan viimeisestä kuvasta ettei se kyllä mun ryppyjä mitenkään siloita. Lähinnä mä toivon että se estää uusien syntymistä. Oisko jollain hyvää ryppyvoidesuositusta?)

20181211_134529

Ihon levätessä tein vielä huulten pikakuorinnan, eli laitoin huulille rutkasti huulirasvaa ja sitten kuorin huulet hellävaraisesti pienellä, karhealla pyyhkeellä. Myös kuorinnan jälkeen reilu kerros huulirasvaa, ja todennäköisesti huulet pehmenevät illaksi.

Ja tadaa, iho kiittää. Ihan huipputulos! Huulilla on tosiaan tuommoista kivaa punertavaa voidetta, mikä sekin kyllä osaltaan kohentaa ilmettä. 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s