Talven ihanimmat yöasut – Aasialaiseen tapaan

Kuulaat pakkaspäivät. Kotoisat sunnuntaiaamut – tassuttelet villasukissa ympäri olohuonetta kaakaomuki kädessä. Kun on oikein kylmä, on ihanaa kääriytyä vilttiin ja viettää pyjamassa vaikka koko päivä.

Tai ehkä haluat silkkisen, ylellisen ja viettelevän yöasun. Sellaisen, jota on kiva silitellä romanttisia hetkiä viettäessä. Olipa niin tai näin, kummankin tyylisiä yöasuja on näkynyt tänä talvena runsaasti kaikkialla. Poimi alta talteen söpöt ja seksikkäät yöasuvinkit. Tämän sesongin yöasuissa näkyvät erityisesti aasialaiset vaikutteet.

1. Hehkeät silkkiset shortsiasut

Ihastuin itse tähän jouluiseen, punaiseen settiin. Sinivalkoisessa setissä puolestaan olisi ihanaa Suomen talven ja itsenäisyyden tunnelmaa.

Naisellinen, silkkisen pehmeä shortsiasu ei sovellu aivan niihin kylmimpiin öihin, mutta sitä voi toisaalta käyttää vuoden ympäri.

 

2. Japanilaiset pyjamat

Japanilaiset pyjamat ovat oikea tämän talven hitti. Yukata-tyyppiset joko lyhythihaiset tai kokopitkät yöasut on tehty laadukkaasta puuvillasta, ja ne on kuvitettu upeilla printeillä.

Itse olen ihastunut näihin pupuaiheisiin pyjamiin. Valoittava pupupyjama on taatusti erilainen vaikkapa joululahjana. Valitse ihanan laadukas lyhyt malli tai ylellisen söpö pitkä malli. Ja ei kun Studio Ghiblin elokuvia katselemaan!

This slideshow requires JavaScript.

3. Muhkeat fleece- ja eläinpyjamat

Kolmas tämän talven huippujuttu ovat eläinaiheiset, söpöt ja paksut fleecepyjamat. Näissä kelpaa oleskella juuri joulukuun kylmimpinä päivinä vaikka iltasaunaan saakka. Tai jos eläinaihe tuntuu liian lapselliselta, hanki fleecepyjama yksivärisenä tai vaikkapa hillittynä printtikuviona.

Huomio kokoluokituksesta

Huomaathan, että tällä sivulla on esitelty nimenomaan aasialaista yöpukumuotia. Mikäli päädyt tilaamaan juuri näitä pyjamia (tai muita) suoraan Aasiasta, on hyvä tarkistaa tuotteen koko myyjän sivuilta. Aasialaiset koot ovat eurooppalaisia pienempiä, ja siksi on hyvä valita vähintään yksi koko ylöspäin vaatteita tilatessa. Etenkin fleecepyjama saa olla reilu, joten tilaa mieluusti tarpeeksi suuri koko.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s