Instagramin kiinnostavimmat meikkitilit

Tykkään katsoa netistä ohjeita mitä mielikuvituksellisempien meikkien tekoon. Olen joskus myös pyöritellyt mielessäni ideaa YouTube -meikkikanavan perustamisesta, mutta oman pärstän esittely netissä ujostuttaa tällaista perusarkaa suomalaista.

Seuraavalle listalle olen koonnut muutamia todella ammattitaitoisia Instagramin kosmetiikkatilejä. Käy kurkkaamassa. 🙂

1. Julia De Kiewicz

New Yorkilainen Julia asuu Tukholmassa ja julkaisee tiuhaan tahtiin meikkivideoita. Etenkin Julian silmämeikit ovat fantastisia. Tykkään myös tilin aidosta ja rehellisestä fiiliksestä, josta tulee hyvälle mielelle.

aaaaaaaaaaEi ryppyotsaisille – Julia ei ota itseään liian vakavasti.

2. Girlsquad.s

Girlsquad.s tarjoilee todellisia maailmanluokan meikkivinkkejä ja meikkausvideoita. Ja vaikka osa meikeistä on aika yliampuvia, saat täältä tosi hyviä vinkkejä esimerkiksi nude- ja juhlameikkien tekoon. Osa sivun jutuista kannattaa kyllä ottaa huumorilla, sillä ihan kaikissa postauksissa ei ole mitään järkeä.

0000001Pakkelia naamaan Girlsquadin vinkeillä.

3. Glambaddiies

Erityisesti silmämeikkeihin keskittynyt Glambaddiies (mistä näitä nimiä revitään?) näyttää meikkikammoisille taivaan merkit. Kaiva siis luomiväripalettisi esiin ja ryhdy harjoittelemaan vaikka sateenkaarimeikkiä näillä ohjeilla.

0002Onko se lintu vai Drag Queen?

4. Make Up Revolution

Tässäpä todella ammattimainen ja hyvällä maulla toteutettu meikkitili, jolla on peräti 1.5 miljoonaa seuraajaa. Mikäli edelliset tilit olivat sinulle vähän liikaa, niin tässä on todellista high fashion -tuntumaa ja eleganssia. Tykkään erityisesti siitä, kuinka rohkeitakin meikkituotteita kuten esimerkiksi mustaa, kimaltelevaa huulipunaa, tai turkoosia luomiväriä on käytetty tilin meikeissä ylellisellä tavalla. Täältä saat ideoita mitä mielikuvituksellisempiin ehostuksiin.

000000001.JPGTurkoosin toinen tulo.

Onko sinulla Instagramissa meikkitili?

Kommentoi alle tai tägää Instassa kuvasi #hehkublogi. Minua voit seurata: @helena.argona, vaikka en meikkiohjeita toistaiseksi ole postannutkaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s