Käyttäjäkokemuksia Nu Skin -kosmetiikasta: Rehellinen arvostelu.

Aihe on ajankohtainen. Kosmetiikka- ja ihonhoitoyritys Nu Skin niittää mainetta maailmalla, ja sen tuotteita palkittiin hiljattain esimerkiksi Iso-Britannian Beauty Awards 2018 -tapahtumassa. Koska merkin tuotteet eivät kuitenkaan ole sieltä kaikkein halvimmasta päästä, voi niiden testaaminen tuntua riskaabelilta.

Pakko myöntää, että minuakin epäilytti suuresti, koska Nu Skinin hehkutus oli yksinkertaisesti vähän liian kovaa tällaiselle skeptikolle. Olin kuitenkin sopivasti etsiskellyt uutta testattavaa tätä blogia varten, ja koska olen itse asiassa jo vuosia käyttänyt saman hintaluokan kauneudenhoitotuotteita (mm. Clinique ja MAC), päätin kokeilla. Eli testasin ovatko Nu Skinin tuotteet oikeasti hyviä?

maxresdefault

Tunnustaudun kosmetiikkasnobiksi. Minulla on jo teinistä saakka ollut iho-ongelmia, joten joudun jatkuvasti kiinnittämään huomiota esimerkiksi ruokavaliooni ja uneeni, mikäli mielin pysyä edes kohtuullisen hehkeänä. Lisäksi tähän mennessä ainoastaan Cliniquen Anti-Blemish -tuotteet ja e-pillerit ovat korjanneet leukaani ajoittain puhkeavaa, kipeää akneongelmaa.

Tilasin siis kohtuullisen epäileväisenä Nu Skiniltä kokeeksi muutaman tuotteen: Epäpuhtauksia korjaavan Clear Action -yövoiteen, netissä kiivaasti suitsutetun Epoch Marine Mud -naamion, Nu Skin Creamy Cleansing Lotion -puhdistusemulsion, sekä Nu Colour -sävytetyn päivävoiteen. Tuotteet saapuivat eilen, joten pääsen nyt verekseltään kirjoittamaan teille aitoja Nu Skin -käyttäjäkokemuksia.

nuskincreamy

Nu Skin Creamy Cleansing Lotion – Normaalille ja kuivalle iholle

Ihan ekana eilen illalla testasin puhdistusemulsion. Tuote levittyi miellyttävästi, meikki lähti kivasti, ja tuoksu oli raikas. Ensimmäinen ajatukseni oli: Onpas kermainen ja pehmeä. Harmi vaan, että tilasin itselleni aivan väärän ihotyypin tuotteen. Minulla ei todellakaan ole kuiva iho, vaan rasvoittuva sekaiho.

Ajattelin, että tämä sopisi ehkä hellävaraisena minullekin, mutta iho jäi t-alueelta jotenkin tahmean tuntuiseksi. Posket kyllä olivat kuin vauvan peppu, mutta niissä minulla ei koskaan ole iho-ongelmia ollutkaan. Olisin ehdottomasti tarvinut t-alueelle vielä kasvovettä, mutta en nyt laittanut sitä, koska tarkoituksena oli testata muutkin ostamani tuotteet eikä siis käyttää mitään muita kosmetiikkatuotteita näiden testipäivien aikana – ei varsinkaan jo hyväksi havaittuja ikisuosikkejani. Yleistunteeksi jäi, että tuote oli ihan OK, ja olisikin kiva tietää, miten tämä sopii kuiva- ja normaali-ihoisille.

Arvosana: 7/10. Arvosanaa tälle oli hieman vaikea antaa, koska tuote oli minulle väärä. Käytän varmasti kuitenkin pullon loppuun, joskin sipaisen sille kaveriksi tästä lähtien myös kasvovettä.

nuskinnigjtt

Nu Skin Clear Action Night Treatment epäpuhtaalle iholle

Taputtelin tätä ostalle, nenään ja leukaan iltapesun jälkeen. Tuote tuntui ihan miellyttävältä mutten kiinnittänyt siihen tässä vaiheessa sen kummempaa huomiota. Voiteen tuoksu oli keveän kukkainen, mutta aika huomaamaton. En pidä voimakkaasti hajustetuista tuotteista, joten tämä oli oikein sopiva minulle.

Yön nukuin vähän huonosti ja kello soi aivan liian aikaisin. Mutta iho tuntui pehmoiselta ja peiliin vilkaistessa homma oli selvä. Tätä tuotetta käyttäisin jatkossakin. Leuan ja nenän ihohuokoset ja epäpuhtaudet näyttivät rauhoittuneen ja tasoittuneen. Oli aika vaikea uskoa, että jo yhden yön käytöllä oli tällainen vaikutus.

Harmittaa etten ottanut ennen- ja jälkeen -kuvia tästä kokeilusta. Jotenkin en ajatellut tätä asiaa niin strategisesti, sillä en olettanut, että näkisin mitään eroa ihossani. Jossain vaiheessa pitää varmaan ottaa kuvat, kunhan maltan olla käyttämättä tuota voidetta. Jää varmasti käyttöön pysyvästi.

Arvosana: Kirkas 10/10. Yksi parhaista yövoiteista, joita olen kokeillut.

Huomaathan kuitenkin, että tätä ei saa käyttää jos aikoo oleskella auringossa! Jätä siis voide kesähelteillä väliin.

epochh

Epoch Glacial Marine Mud -mutanaamio

Aamulla olikin luvassa pieni kasvohoito. Epoch -mutanaamiota on kehuttu paljon monilla kauneuspalstoilla ja nettilehdissä, joten odotukseni olivat korkealla. Tuote kuitenkin levahti kylppärin lattialle, koska en hoksannut aluksi ravistella sitä. Tää on siis tosi nestemäistä, eli ravistele tuubia hyvin ennen ekaa käyttökertaa!

Iholla huomasi heti, että naamio on aika tujua tavaraa. Se myös kuivuu nopeasti ja tuoksuu hyvälle. En suosittele tätä kuivaihoisille, on meinaan todella ärtsy. Omalle rasvaiselle sekaiholleni tämä oli oikein sopiva.

Arvosana: 8/10. Mukava tuote. Iho oli kuitenkin jo niin kivan näköinen yövoiteen jäljiltä, että naamio lähinnä buustasi raikasta tunnetta. Kokeilen tätä uudestaan kun iho taas voi huonommin ja rasvaisemmin, ja tarvitsee erityistä hellimistä.

moistt

Nu Colour Advanced Tinted Moisturizer – SPF15 – Sävy: Fair

Ja viimeisenä oli testivuorossa sävytetty päivävoide. Tämän tuoksusta en tykännyt, ja lisäksi tuote tuntui levitettäessä tahmealta ja aivan liian paksulta. Mutta kappas, se kuivuikin iholle ihanan mattaiseksi ja unelmankevyeksi tunteeksi. Olen todella yllättynyt juuri siitä kuinka puuterinen tunne on, eikä tuoksuakaan nyt jälkeenpäin huomaa lainkaan. Lisäksi tilaamani sävy sopii hyvin suomalaiselle, vaalealle iholle.

Liekö mahtavan yövoiteen ja tämän sävyttävän päivävoiteen yhteistulos ettei iholle tarvitse tänään edes muuta meikkiä laittaa. Olen siis tosiaan aikaisemmin ollut MAC:n erittäin peittävän meikkipuuterin ystävä, mutta tänään voin jättää sen väliin.

Arvosana: 9/10. Käytän jatkossakin.

Ja tuota. Mietin kyllä aika pitkään näiden kuvien julkaisua, sillä en ihan hirveen mielelläni nettiin laita levitykseen tällaisia meikittömiä kuvia itsestäni, albiino kun olen. Mutta tässä on nyt tosiaan ainoastaan tuo sävytetty kasvovoide iholla. Ja ihan päivänvalossa kehtasin kuvan ottaa. Seuraavaksi taidan päästä testailemaan erilaisia ryppyvoiteita. 🙂

 

Yhteenveto Nu Skin -tuotekokeilusta

Olen positiivisesti yllättynyt Nu Skin -tuotteiden laadusta ja tehosta. Neljästä tilaamastani tuotteesta kaksi oli sellaisia, jotka jäävät varmasti käyttöön ja helpottavat ihonhoitorituaalejani jatkossa. Jotenkin tuolla sävyttävällä päivävoiteella oli myös itsetuntoa kohottava vaikutus. Huomasin nimittäin, etten tarvitsekaan niin paljoa meikkiä. Lähinnä tähän settiin lisäisin huulirasvaa ja ehostaisin vähän kulmia ja ripsiä. Aika helpolla siis saisin tästä päivämeikin aikaan kun iho näyttää noin tasaiselta.

Arvosana-asteikosta

Tulkitse käyttämiäni arvosanoja seuraavasti:

4/10. Tuote on täysin kelvoton tai jopa huijaus.

5/10. Tuotteen kuvaus on harhaanjohtava eikä tuote lunasta lupauksiaan millään tavalla. Tuote on vaikea pestä pois tai se aiheuttaa ärsytystä.

6/10. Tuotteessa voisi olla potentiaalia, mutta jokin mättää.

7/10. OK tuote. Ei kuitenkaan minun mieleeni tai ei sovi ihotyypilleni.

8/10. Kelpo tuote. Ei mitään mullistavaa. Ostaisin uudelleen tarpeen niin vaatiessa.

9/10. Loistava tuote, jota suosittelen.

10/10. Täydellinen ja lupauksensa lunastava tai ne ylittävä tuote. Tässä on jotakin aivan erityistä.

Onko sinulla kokemuksia Nu Skinistä?

Kuulisin tosi mielelläni myös sinun mielipiteesi. Oletko ostanut Nu Skiniltä meikkejä tai ihonhoitotarvikkeita? Mitä pidit niistä? Kerro oma kokemuksesi kommenteissa.

Hehkuvin talviterveisin,

Helena

P.S. Mitä voit tehdä ravitaksesi ihoasi sisältä päin? Lue tämä kirjoitus.

nuskkk

3 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s